Засідання Клубу творчого педагога «Молодь орієнтується на майбутнє»

1Креативно, плідно, у затишній дружній атмосфері відбулось засідання Клубу творчого педагога «Молодь орієнтується на майбутнє».  Учасники розглянули теоретичний аспект  теми: «Експериментальна діяльність в закладі освіти, як вона є».

Детальніше...

Цькування: реалії сьогодення

1Заклади освіти мають  гарантувати право на життя, безпеку і психологічний комфорт учням – якими б вони не були.

Особливої актуальності ця тема набуває в контексті розвитку в Україні інклюзивної освіти. Небезпека цькування виростає в рази, коли поряд із учнями з’являється хтось, на них геть не схожий…

Як заклади профтехосвіти організовують роботу щодо протидії булінгу?

Детальніше...

Гастрономічна мандрівка «Страви української кухні в сучасній інтерпретації»

1Українська кухня - це такий же спадок українського народу, як мова, література, музика. Нею можна серйозно пишатися і не потрібно забувати.

Серед слов'янських  кухонь українська користується широкою популярністю. Вона давно одержала поширення далеко за межами України, а деякі страви української кухні, наприклад, борщі і вареники, увійшли в меню міжнародної кухні.

Детальніше...

Оцінювання, яке мотивує до навчання

1Оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти є невід’ємною складовою освітнього процесу.

Для того щоб процес оцінювання був результативним, педагогам варто опанувати техніки формувального оцінювання для розширення діапазону інструментарію, який використовується для вимірювання навчальних досягнень здобувачів освіти.

Детальніше...