Продовжуємо опановувати рецептуру страв шкільного харчування

13 квітня 2025 року педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які готують фахівців з професій громадського харчування, зібралися на чергове засідання навчального воркшопу «Опановуємо рецептуру страв шкільного харчування».

Детальніше...

Центр розвитку кар'єри: платформа для співпраці молоді, роботодавців та держави

Screenshot 1Сьогодні, 31 березня 2025 року НМК ПТО у Кіровоградській області  провів онлайн-захід "Центр кар'єри як сполучна ланка між молоддю, ринком праці, роботодавцями та державними установами".  Цей захід був чудовою можливістю об'єднатися та обговорити важливі питання співпраці центрів кар'єрного розвитку закладів професійної (професійно-технічної) освіти  з різними організаціями та установами.

Детальніше...

Продовжуємо роботу над освітньою програмою з професії «Електрозварник ручного зварювання»

Screenshot 127 березня 2025 року проведено чергове засідання творчої групи з розробки освітньої програми з професії «Електрозварник ручного зварювання».

Детальніше...

Наочність у навчанні: як зробити уроки цікавими та ефективними

127 березня 2025 року  методисткою Навчально-методичного кабінету ПТО у Кіровоградській області Тамарою Черемісовою спільно з КЗ «Новоукраїнський професійний ліцей Кіровоградської обласної ради» проведено засідання обласної школи передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників професій ресторанного господарства.

Детальніше...