Продовжується робота щодо опрацювання інновацій в галузі ресторанного сервісу
- Створено: П'ятниця, 27 березня 2020, 12:43
На онлайн заході «Калейдоскоп виробничих інновацій: інновації в галузі ресторанного сервісу», який відбувся 27 березня 2020 року, педагогічні працівники професій громадського харчування розкривали виробничі технології, притаманні сучасним закладам ресторанного господарства та демонстрували власні напрацювання із означеної проблеми.
Продовжуємо опрацьовувати особистісно-розвивальні технології навчання
- Створено: П'ятниця, 20 березня 2020, 12:40
20 березня 2020 року в режимі онлайн проведено друге заняття Школи педагогічних технологій «Опрацьовуємо особистісно-розвивальні технології навчання»з проблеми «Технологія проектного навчання на уроках професійної підготовки».
Міжнародна співпраця в рамках впровадження дуальної форми освіти
- Створено: Середа, 11 березня 2020, 11:55
Кіроградська область зустрічає гостя, представника Служби старших експертів Німеччини (SES) у сфері дуальної освіти Ральфа Вільгельмі.
Під час тритижневого візиту заплановані цікаві зустрічі з педагогічними колективами закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, на яких плануються проведення круглих столів, відвідування уроків, екскурсії тощо.
Детальніше...Продовжуємо обговорювати методичні підходи до проведення уроків виробничого навчання
- Створено: Середа, 11 березня 2020, 09:27
В рамках запланованого педагогічного всеобучу «Говоримо про урок виробничого навчання» 10 березня 2020 року проведено друге заняття з проблеми «Типи і види уроків виробничого навчання. Методика проведення уроків виробничого навчання з урахуванням різних типів».