Формування ключових компетентностей на уроках історії засобами хмарних технологій
- Створено: Середа, 17 лютого 2021, 12:52
«Праця, що в творчість перейшла …» Ці слова М. Рильського можна сміливо віднести до проведеного онлайн засідання обласної секції викладачів суспільних дисциплін з проблеми «Формування ключових компетентностейна уроках історії засобами хмарних технологій».
Захід відбувся 17 лютого 2021 року за ініціативи навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області та Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського.
Детальніше...Корегуємо документацію методичної комісії класних керівників
- Створено: Понеділок, 15 лютого 2021, 12:52
15 лютого 2021 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено засідання робочої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи та голів методичних комісій класних керівників. Захід відбувався дистанційно на платформі Zoom.
Детальніше...Продовжуємо навчатися
- Створено: П'ятниця, 12 лютого 2021, 12:52
Використання інтерактивних плакатів в освітньому процесі сприяє кращому сприйняттю матеріалу, підвищенню інтересу та ефективності роботи. Розуміючи це, навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Кіровоградській області спільно з ПТУ № 36 м. Новгородка провів школу для молодого бібліотекаря та вихователя гуртожитку ЗП(ПТ)О «Технологія створення інтерактивних плакатів». Школа відбувалася дистанційно 12 лютого 2021 року на платформі GoogleMeet.
Детальніше...Виробничі інновації в освітньому процесі підготовки кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства
- Створено: П'ятниця, 12 лютого 2021, 12:52
12 лютого 2021 року НМК ПТО у Кіровоградській області проведено черговий онлайн-захід «Калейдоскоп виробничих інновацій», у ході якого презентовано сучасні виробничі технології в галузі ресторанного сервісу.
Учасники, майстри виробничого навчання 6 закладів П(ПТ)О області, висвітлили інновації, притаманні сучасним закладам ресторанного господарства та можливість і досвід їх застосування в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
Детальніше...