Обговорення умов проведення конкурсу з професії «Продавець продовольчих товарів»
- Створено: Понеділок, 29 січня 2018, 16:49
29 січня 2018 року на базі навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області відбулося засідання робочої групи з питань організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Продавець продовольчих товарів».
Під час засідання були обговорені загальні положення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з професії «Продавець продовольчих товарів», визначені завдання теоретичного та практичного турів, відпрацьовані критерії оцінювання конкурсних завдань, складена орієнтовна програма заходу, визначені кандидатури до складу журі.