Інноваційні підходи до підготовки кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства

28.01.23.1Саме така проблема розглядалась 28 березня 2023 року на онлайн семінарі для педагогічних працівників з професій ресторанного господарства.У рамках заходу було розглянуто пріоритетні напрямки в організації освітнього процесу підготовки кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства в умовах реформування ПТО та викликів сьогодення.

Спікери заходу Погрібняк О. А. (майстер виробничого навчання Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова) та Семенова Т.Ю. (викладач відокремленого структурного підрозділу ПТУ № 16 м. Мала Виска) поділилися досвідом підготовки кваліфікованих робітників для означеної галузі за дистанційною та змішаною формою навчання, ознайомили присутніх із практичним використанням онлайнових сервісів Padlet, Jamboard, Genially, напрацюваннями щодо формування у здобувачів освіти з професії «Кухар» креативного мислення та творчості завдяки застосуванню методу фокальних об’єктів під час проведення уроків.

Також увага присутніх акцентувалась на напрямках діяльності щодо оновлення змісту професійної підготовки кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства з урахуванням інноваційних технологій виробництва та продовження роботи щодо створення сучасного електронного комплексу дидактичних засобів навчання, розробки авторських навчальних посібників

 

28.02.23.2

28.03.23.3.

4