Виробничі інновації – це актуально
- Створено: Понеділок, 13 лютого 2023, 12:27
Під час чергового онлайн-заходу «Калейдоскоп виробничих інновацій» з проблеми «Сучасні тенденції приготування і презентації кулінарних страв та кондитерських виробів», проведеного 13 лютого 2023 року, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер» мали змогу, в черговий раз, поділитися своїми напрацюваннями щодо інноваційних підходів у приготуванні і подачі страв та кондитерських виробів.
Окрім того, на заході було презентовано ІІІ частину збірника виробничих інновацій у галузі ресторанного господарства, який за рішенням Навчально-методичної Ради НМК ПТО у Кіровоградській області рекомендований для використання педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства.