Виробничі інновації в галузі ресторанного господарства

29.09.1Під час онлайн-заходу «Калейдоскоп виробничих інновацій: виробничі інновації в галузі ресторанного господарства», проведеного 29 вересня 2022 року, педагогічні працівники закладів П(ПТ)О області з професій «Кухар», «Кондитер» мали змогу поділилися своїми напрацюваннями щодо інновацій у ресторанній галузі регіону та країни.

Представлені ними інновації заслуговують на увагу та впровадження в навчально-виробничий процес підготовки кваліфікованих робітників для означеної галузі.

Презентаційні матеріали ввійдуть до ІІІ частини збірника виробничих інновацій в галузі ресторанного господарства та будуть рекомендовані Навчально-методичною радою НМК ПТО у Кіровоградській області для використання педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О області, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників для галузі ресторанного господарства.

29.09.2
29.09.3