Продовжується робота щодо опрацювання інновацій в галузі ресторанного сервісу
- Створено: П'ятниця, 27 березня 2020, 12:43
На онлайн заході «Калейдоскоп виробничих інновацій: інновації в галузі ресторанного сервісу», який відбувся 27 березня 2020 року, педагогічні працівники професій громадського харчування розкривали виробничі технології, притаманні сучасним закладам ресторанного господарства та демонстрували власні напрацювання із означеної проблеми.
У ході заходу методист НМК ПТО Черемісова Т.М. ознайомила присутніх із особливостями роботи сучасних закладів ресторанного господарства типу: Fast Food,StreetFood, FastCasual, CasualDining, FineDining, Quickandcasual, майстри виробничого навчання ДНЗ «Благовіщенський професійний ліцей» (Денисенко І.А.) та ПТУ № 5 м. Світловодськ (Бондаренко С.С.) - з інноваційним технологічним обладнання для приготування їжі та прикладами збалансованої форми подачі корисних продуктів у спеціальній глибокій ємності «боул».
Майстри виробничого навчання із ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей» (Логвін Л.Д.) та Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова (Погрібняк О.А.), ПТУ № 16 м. Мала Виска (Кубенко М.П.) розкривали властивості різноманітного насінні, демонстрували приклади приготування страв та кондитерських виробів із додаванням насіння гарбуза, амаранту, тефу, чіа, презентували майстер-клас заварювання чаю за китайською традицією та подачі м’ясних страв на подушці.
Окрім того, на заході було презентовано І частину збірника «Виробничі інновації в галузі ресторанного сервісу», до якого увійшли напрацювання викладачів та майстрів виробничого навчання закладів П(ПТ)О області.